PIRR I MAGEN

Haha! Nu har jag, syrran och Emelie kollat på Tingeling och älvornas hemlighet (eller vad den nu hette.. :P) Sjukt bra film i alla fall! Passar bra sådär på en torsdagskväll. :D

Imorgon är det fredag, vilket betyder: skola, styrketest för mitt knä och sen fest! Är ganska pirrig för styrketestet nu alltså...
Aja, borde väl sova så jag orkar imorgon!


 

 

 

 

Mimsan & Molly signar ut.


SÅ KALLT!

Åh, nu vill jag verkligen bara åka ifrån det här landet. Klarar inte av kylan just nu... Jag vill ha värme! Sitter och kollar runt på olika resor, och jäklar vad sugen jag är på att bara ta någon sista minuten resa! Men det kan man ju inte göra när man går i skolan... SUCK.

Nästa år, då ska jag f*n till Magaluf, och jäklar vad kul jag ska ha.
PEACE OUT








RIHANNA

 

 

 


MOLLY!

Åh, nu har farmors hund Molly kommit hit! Hon är såååå söt! Jag dör! :D Vi ska vara hundvakt åt henne idag, så det gillar vi!
Tyvärr så ville hon inte fastna på bild, hon sprang bara iväg hela tiden :P


 

 


INTE SÅ MYCKET ATT KOMMA MED

Väldigt chill dag i skolan idag! Hade bara en lektion, som varade i 2,5 timme. Så just nu sitter jag och kollar på Christine och lyssnar på Kents nya album. Det är ju verkligen örongodis alltså!
Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte så mycket mer att komma med just nu, så CIAO :)


 

Haha, känns som om jag alltid langar samma pose med camen :P

 


SORRY

Såg nu att kommentarsfältet är väldigt otydligt, så jag ska ändra på det sen! :)

TORSDAG MORGON


G O D M O R G O N


Usch, vad irriterad jag är. Börjar inte förrän 11.40 idag, vilket jag älskar! Trots detta så vaknade jag 07.40 av mig själv imorse. Störande, eller hur?!
Aja, det är väl den skiten man får ta när man är van vid att gå upp runt 7 varje morgon. Blir ju en rutin liksom...

Juste! Imorgon ska jag ha mitt styrketest för mitt knä. Då får jag veta om jag måste fortsätta med sjukgymnastik, eller om jag kan börja dansa igen! SPÄNNANDE :D


 

Inte så glad över att vakna tidigt!

 

 


NATTINATTI

Nu ska jag kolla CSI och sen är det dags att sova! Hoppas att ni har haft en härlig onsdag, och lillördag såklart. Snart är det helg och jäklar vad skönt det ska bli!


Mimsan signar ut.

KUNGARNA

Haha, nu är det snart dags för Kungarna av Tylösand! Någon annan än jag som ska titta på det ikväll?
F Ö R M O D L I G E N!

Så, vad tycker ni om min nya blogg än så länge? Slängde bara ihop något nu ikväll lite snabbt, så det blev inget speciellt. Men jag gillar när det är lite enkelt faktiskt!
Kommentera gärna vad ni tycker i gästboken eller i kommentarsfältet!


 

 


HAR JU SÅ STÖRT BRA MUSIKSMAK

 

 

 

 

 


BARA SÅ NI VET!

 

 


ÄNTLIGEN


Hej på er! Nu har jag äntligen flyttat från Jess&Mimsan! Anledningen till att jag gjorde det, var för att jag kände att jag ville ha en egen blogg! Jess slutade även blogga, så det var väl lika bra det! ;) Hoppas att ni vill följa mig här istället! Kanske är lite roligare det, eftersom jag så småning om kommer att sluta blogga på den andra bloggen ... ;)

 

 

 

 


RSS 2.0