LIVET LEKER


Vet ni vad? Livet är inte så dumt nu på vinter ändå.
Visst det är iskallt och så, men livet leker faktiskt! :D
Fattar inte varför folk ska deppa ihop sig under
vintern och bli desperata efter pojkvänner/flickvänner?!

K Ö Ö Ö Ö R  B A !


 

 


BLABLABLA

Hej på er! Har precis kommit hem från skolan och ska snart rusa iväg till bussen igen. Ska dra och träna med brudarna, woop woop! Inget chill här inte ;) Blir väl borta i ca 3 timmar eller nåt, och lär knappast blogga när jag kommer hem igen. Så duktig är jag inte , hihi :)


FÖRSTA ADVENT

 



Godmorgon! Jäklar vad trött jag är.. Och för alla er som undrar varför jag inte sover vidare då, så kan jag säga att jag ska dra iväg och jobba idag. Skönt, jag är trött som stryk och förkyld. Kan nog inte bli bättre, eller? :)

Blir en kort sammanfattning av helgen också!

Fredag - askul kväll! Fest med en massa skönt folk! :D
Lördag - släktmiddag + chill hemma framför tvn, somnade runt tolv?! :O

.... och idag så blir det jobb då!

Nu är det frulle, hare hare hare!



18.39


Nu drar jag och tränar, hörs efter det! Typ..


PASSAR PÅ ATT SLÄNGA UPP DAGENS LÅT!

Ikväll blir det träning, men innan det ska jag gosa vidare med Rut och Solveig! :D Juste, vad tycker ni om vädret vi har här i Stockholm föresten? Jag gillar't, men gillar sommaren ännu mer... ;)



<3

Äh, orkade inte vänta, visar upp det nu! :D

 

 


GUESS WHAT?

Hej på er! Hur mår ni idag? Själv vaknade man upp med världens mensverk. FYFAN alltså! Kom knappt ur sängen... Så det blev en dag hemma istället. Men sen drog jag och syrran och köpte två små underbara saker, kan ni gissa vad det är? :D


SOVMORGON YEYEYE

Lalalalalaaaaaaaaaaa, fick extra sovmorgon idag! L O V E  I T. Skulle börjat 8 idag egentligen, men istället blev det halv 10. WOOPWOOP! ;)
Hoppas att ni får en trevlig tisdag i skolan, på jobbet eller var ni nu kommer befinna er! :)

P U S S  P Å  E R


DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

HAHAHAHAHAHA, det här var fan dagens alltså! :D

 

 

 

 


VISST SÖRRÖ

Jahopp, roligt väder eller? Nae.
Visst, mysigt med snö, men det är ju typ slask?
Eller ah, nåt sånt i alla fall...


Redovisningen idag gick bra, kul info va? ;) Nu blir det chill framför tvn, sen ska jag dra och träna. Har inte gjort det på två veckor nu typ, så måste komma igång igen!


Det blir nog en powernap också ;)

 

 


MÅNDAG IGEN DÅ

Godmorgon!

Nu måste jag snart kuta till bussen. Som vanligt då... haha :P Har bara en kort redovisning idag sen slutar jag. Så j********vla skönt! :D Ska lätt hem och sova sen igen!

Aja, hare så gött så länge :)

SOMMAR NU TACK

SKIT SKIT SKIT dålig uppdatering, I know :) Men har inte orkat uppdatera. Igår låg jag bara i sängen och var helt död efter fredagen och idag har jag jobbat. Men så är det! Livet leker, yeye.

Ikväll har jag varit med Tess och snackat lite om nästa sommar, haha :D Vet att det är jävligt lång tid kvar, men whatever!

NU: SCREAM QUEENS

Natti natti! :)


Skärgårdsliv <3

 

 


L O L

Haha, hittade det här på kameran. Vetefan alltså! :D

 

 


YEP

Härlig torsdag, eller hur? :D Kommer vara ensam hemma hela kvällen, loooove it! Nu kan man äntligen skruva upp högtalarna på högsta volym och dunka järnet! Haha, alla hatar ju när jag gör det annars. Har ju jävligt bra bas och det gillar inte dom (a) hihih äsch då!

Btw, F R E D A G  I M O R G O N :D


BYE BYE


Nu drar jag iväg och möter Emilia.
Sen ska vi träffa grabbarna, så hare så gött! :)


TUMMEN UPP FÖFAN?

T J A F A N !

Haha, när jag drog från skolan idag var helt mörkt ute! Och då var klockan typ bara halv 5 eller något. Stöööört! Skulle egentligen dansa idag, men var tvungen att plugga lite. Tråk tråk! Kan ändå vara skönt att bara vara hemma och chilla sen ikväll + att jag har ganska lång sovmorgon imorgon. LOVE IT! :)


SKOLA NU, HÖRS SEN!

Nu drar jag till skolan. Hade sovmorgon tills nu, men är fortfarande stört trött. Kanske syns på bilden? Aja, nu måste jag kötta till bussen snart. Så vi hörs väl efter? ;)





TIDEN GÅR SÅ SNABBT!

Alltså kan ni fatta att det snart är december? Det är ju helt sjukt! Var ju nyår nyss och om nästan en månad är det dags igen :O Stört... Tiden går så j*vla snabbt! Snart sitter jag väl säkert framför tvn och är 70 bast. Kul? Nae... Haha, överdrivde liiite nu kanske, men ni fattar grejen! Det här året bara swischa förbi ju!


Haha! Tess, jag och Jess förra nyår :)

Tur att man förändras med åren... ;)

 

 


PEACE AND LOVE 2010


G Å S H U D

 

 

 

 


L Y C K A T , M I M S A N

Äntligen hemma från skolan! Haha, failade verkligen rejält imorse alltså. Hade ställt klockan en timme försent, så blev ju självklart sen till skolan. Just my luck! Visste redan då att det inte skulle bli en så bra tisdag :)


 

 


MUSIC

Om ni är ute efter skön musik, så uppdaterar jag i menyn lite då och då. Annars kan ni lägga till min sjukt sköna lista på Spotify! Perfekt till helgen, eller vilken dag som helst! :D Ta gärna en titt! DUNKARÅÅÅÅÅ

 

DUNKARÅ MED MIMSAN!

 



LOVE IT, HATE IT

Åh underbar måndag? Ah faktiskt. Lite kaos i början, men slutade så tidigt så man kan ju inte göra annat än att älska den här dagen.
Simpsons nu, love it. Plugga sen, hate it. ;)

Juste, vet ni vad? Jag börjar alltid att lyssna på lugnare musik under hösten/vintern. Så slänger upp en asskön låt med All time low (som kommer till Peace and Love nästa år!!!!!!) :D


 

 


AHARÅ



...söt :)




BAAAAAH

Kass kass kass RÅKASS uppdatering :D
Hihi, underbart va?! Nejmen ärligt talat,
har inte haft något viktigt att skriva. Känns ju ganska
onödigt att blogga då, eller hur?


Helgen var helt okej. I fredags var jag i Tullinge med brudarna och igår var jag runt lite överallt faktiskt. Men det var en kul kväll igår i alla fall, haha :D


Ikväll ska jag bara chilla, eller plugga...? Nja, det orkar jag inte! Men hörni...

.... V I  H Ö R S ! :)

JUST NU...

 

Man kan ju inte göra annat än att älska dom? :D Hahah! Tittade på det för första gången när jag var i Thailand (för typ 6 år sen kanske?), and I loved it! Perfekt för en sån här lördag!

 

PUSS

 

 


GRATTIS!

Hej på er!

Hur mår alla idag? Själv är jag ganska trött, men inte för sliten ;). Gick upp ganska tidigt idag, eftersom pappa fyller år! Sååå...

...G R A T T I S  V Ä R L D E N S  B Ä S T A  P A P P A ! :D





PANNKAKOR MED SYLT PÅ

Jag suger verkligen på att göra pannkakor! Vet att det är något som vi brudar måste vara bra på typ, men sorry killar... Det där kan inte jag! Haha, pappa var tvungen att ta över nu när jag höll på. Shit, jag suger verkligen på't. Aja, jag är bra på annat som...hmmm. Vara mig själv?! :D


 

HAHA :D

 

p u s s  p å  e r  a l l a  s ö t n o s a r !


SJUKT TRÅKIG DAG

Blä vad det är tråkigt att vara sjuk. TYP DÖR HÄR HEMMA. Uttråkad brud #1! :) Vet inte ens varför jag skriver det här inlägget just nu, har ju inget vettigt att komma med liksom! Mmmm, så tråkigt har jag just nu. AWESOME.


Pallar inte fixa någon ny bild när jag är sjuk.
Kanske inte det härligaste att kolla på liksom? :)


DAGENS

Kommer ju alltid att vara dom bästa, SNOOK.






SJUK?!

Godmorgon!

Hemsk morgon alltså! Först vaknade jag vid 4 och märkte att jag var sjukt förkyld. Inte nice alltså! Det är ju fredag...imorgon?! Ska jag vara hemma den här helgen? Shit, har ju inte varit hemma en enda helg på ett år! :O Men det är väl typ så det blir när man är singel...

Det lär ju inte bli någon soft dag i alla fall! Hatar att vara förkyld :(


MUSIC IS MY DRUG

 

 


LIVET LEKER

Underbar och härlig kväll. Kan vara vaken hur länge jag vill, eftersom jag inte börjar förrän 11.40 imorgon?! :D Vad har ni gjort ikväll då kära läsare? Onödig fråga egentligen, ingen svarar ju ändå ;)

Aja, nu blire chill framför tvn! Hare så jävla gött! :D


Tihihi, oooj så söt då :)

 

 



JUST CHILLIN' IN MY BED

Nej nuuu ska jag komma
igång med den grymma uppdateringen igen!
Vill ju inte göra alla läsare besvikna!

Provet idag gick nog bra (hoppas jag!!). Ska bli så skönt att bara chilla ikväll :D Alltså egentligen behöver man ju inte skriva så mycket här eftersom alla läsare gillar bilder egentligen? ;)

Så här kommer en bildbomb till er då ;)
PS. Palla va snygg...








UR SO GAY

Snö? Varför snö? Ne, det är inte ens snö. Det är slask, j*vla slask. Blir ju fan deppig! Kallt och äckligt. Nej, jag vill ha värme. Visst är det väl mysigt med vinter, men nu vet man ju att vädret kommer vara såhär fram till maj? Sommar alltså, ge mig sommar.

Nu går jag och deppar. Eller kollar på South Park :)



TORRBOLL

Ursäkta för den riktigt kassa uppdateringen, men jag har nog lite "bloggtorka". Vet inte riktigt vad jag ska skriva om? Det enda som händer varje dag nu, är att jag pluggar inför ett matteprov som vi har imorgon. Kanske blir på bättre humör och kommer på med att blogga om efter det kanske? ;)

VI HÖRS SEN DÅ! Kanske blir något inlägg ikväll om jag orkar! :D

PART 2

Så skön dag. Började nio, slutade ett. Awesome. Ikväll blir det väl att plugga som ett djur. Fast iof, vilka djur pluggar egentligen? Skönt liv dom har alltså!


 

 


HI HI

Hej på er! Dålig uppdatering, jag vet... Men har knappt varit hemma den här helgen! Ska nog ta och stanna hemma nästa helg tror jag...

Nu måste jag dra till bussen. Skola ni vet :)

HIMLEN LUKTAR PLAST

TJAAAAA ALLA TROGNA LÄSARE! :D

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men har pluggat hela dagen och igår var det ju fredag och ah, då vare ju fest! ;)
Nu ska jag snart dra iväg till bussen. Det blir för middag med brudarna och sen ska vi fixa oss inför en maskerad. Kommer bli så jävla kul ikväll! :D

Ha en fin lördag!

ÄR KÄR

Åh, vem älskar inte Daniel Adams-Rays nya album?! Har redan fixat in alla låtar på min mp3 haha :D Årets favoriter är ju lätt han och Oskar Linnros. Någon annan än jag som vill se en återförening av Snook? ;)


 

 

 

 


JAG GILLAR ALLT DU SÄGER, VAD DU TYCKER

Godmorgon!

Hade en kul kväll igår, men det blev inte allt för sent eftersom jag ska dra till frissan idag! Får se om jag orkar lägga upp resultatet sen ;)

Dagens planer blir då att dra till frissan, hälsa på syrran på hennes jobb (om jag hinner!!) och sen middag med tjejerna. GANSKA AWESOME FREDAG :D

HARE GÖTT!

HEJDÅ!


 


MUSIC IS MY DRUG

För mig börjar helgen redan idag. Eller ah, har väl haft "helg" hela veckan, men ikväll är det dags för utgång i alla fall! Därför tänkte jag dela med mig av lite skön musik till helgen! :)







:D


FRÅGESTUND ÖVER, DAGS FÖR SVAR

H Ä R  K O M M E R  S V A R E N  F R Å N  F R Å G E S T U N D E N  D Å .
E N J O Y !


Vilka bloggar läser du varje dag?

Jag brukar läsa Paows, Mr Morgan & Kissies (varför vet jag inte...).

Favoritbloggen?

Hmm, det måste nog vara Mr Morgans, men tyvärr så uppdaterar han inte så ofta! Dock så gör han väldigt sköna videobloggar! :D

Vad brukar du drömma om?

Haha, svår fråga. Är väl olika varje natt? ;)

Kramar eller kyssar ?

Beror på vilket humör jag är på

Singel eller förhållande ?

Hmmm, förhållande

Choklad eller lösviktsgodis ?

Lösviktsgodis :D

Hemmakväll eller utekväll ?

Utekväll, helt klart!

Facebook eller blogg ?

Vet inte...

Vad fick dig att börja blogga?

Tycker om att fixa och trixa med sidor och det kan vara skönt att skriva av sig ibland också!

Hur gammal är du?

17 :)

Är du ihop med någon?

Nope...

Har du någon bästa vän, isf vem?

Yep och det är Jessica!

 

Favorit färg?

Tycker att lila är skitsnyggt!

Vad är det bästa du vet ?

Det bästa jag vet... hmmm... mitt liv? ;)

Favoritmat?

Revbenspjäll, MUMS

Favoritklädesplagg?

Mina röda converse

Har du någon gång blivit avslöjad då du försökt smyga ut?

Ne faktiskt inte! Och tro mig, jag har smygit ut många gånger...

Har du någon gång haft ett förhållande i över ett år ?

Nepp...

Har du någon gång slagit någon ?

Aldrig hårt. Är inte den som slår folk när jag blir arg

Skriv ditt bästa minne från sommaren 2010.

Det måste vara Peace & Love! :D Träffade så sjukt mycket skönt folk där!

 


TORSDAG MORGON

G O D M O R G O N ! :D

Pigga och glada? Själv är jag ändå ganska pigg faktiskt! Älskar att sova ut på morgonen, Mimsan hjärta lov! Ska fixa lite frulle nu och sen ska det pluggas. Haha, kul va? :D


B I T T E R F I T T A

Usch, snacka om seg dag alltså. Har inte orkat röra mig från soffan, haha! Visst kan det vara skönt att bara chilla hemma ibland, men ändå, det är inte min grej! :O Och dagen blir ju knappast bättre, eftersom jag måste plugga matte hela kvällen typ.  F Y F A N säger jag bara! :(

Hoppas i alla fall att ni andra får en super kväll.
Eller nä, det gör jag inte alls förresten...

HEJDÅ.

N E W

 

 

 

 

 


HIHI


Glöm inte min frågestund!
:D


VIDEOBLOGG

Skitdålig kvalité, jag vet :)

 

 

 

 


AH PRECIS

Fiiiifan, vilket tråkigt väder det är idag! Kan inte bara vintern komma? Är trött på det här jäkla regnet. Är ju inte kul att gå ut längre! :O Någon annan än jag som är sugen på jul nu eller? :D Är sjukt sugen på julmat alltså...
Tips på vad man kan göra när vädret suger så mycket?



NYVAKEN

Godmorgon! Usch, jag är verkligen astrött, haha :P Men det känns bra att jag har lyckats komma upp innan 12 i alla fall! :D
Nu blire frulle, schlynes!


Haha, en helt nyvaken Mimsan :D



INSIDE OF YOU

Nej, nu ska jag försöka sova. Ska inte vända på dygnet för mycket! Det är ju ändå inte ett långt lov man har, haha :p Lugn och asnice musik borde få mig att somna, typ som den här låten?







F R Å G E S T U N D


TÄNKTE PROVA PÅ MED EN FRÅGESTUND!
Så det är bara att fråga på! ;)



 

 

 


MM, BRA DÄR

Nu har jag kommit hem från
träningen och duschat. Skönt!
Usch, har ju inte tränat på en vecka nu,
så känner mig verkligen "ur funktion".
:P

Idag har jag alltså inte gjort så mycket. Mådde skitdåligt på dagen, men det sov jag bort. Försökte plugga matte, men det failade jag med. Drog och tränade, gick helt okej.

HARE SÅ GÖTT! :D

KUL

TJA ALLA BLOGGLÄSARE-SOM-ÖKAR-VARJE-DAG! ;)

Kom hem från Tess för ett tag sen och har precis käkat frulle. Det blev en chillkväll med Emilia och Tess med en massa snack, film och anden i glaset. Gick väl och la oss runt 5, så är ganska trött nu alltså! Vaknde runt 9 av att Tess gick och städade...


 

 

 




ANDEN I GLASET

Yoooo bloggen! Nu sitter jag, Emilia och Tess och kör anden i glaset. SCAAARY! Hahah ;) Helt sjukt, det funkar ju verkligen! :O

Nej, nu ska vi köra vidare. PUSS


C C C H I L L

Kvällens planer blir att dra till Tess och chilla galet. Kanske träffa några. Får se. Men det kommer bli chill i alla fall. Alltså det är så skönt med lov. Sitta uppe och babbla hela nätterna, sova ut på morgonen. Bara steka (okej, kanske inte när det är höstlov då... :P). Haha, aja ska fixa mig nu. Så vi hörs senare!


TÖNT

Sjukt dålig uppdatering idag, jag vet.
Men var iväg och spenderade lite pengar med Tess.
Men äsch, min blogg, mina regler ;)

Har faktiskt inte så mycket att komma med idag. Kanske kommer på något vettigt senare, T J A A A !


 

 


MÅNDAG

Hej på er! Nu är äntligen Mimsan vaken, härligt va? ;) Jobbigt att jag känner mig lite sjuk bara, kan typ inte ens prata. Men det kanske bara är "morgon-sjukan". Någon annan som brukar ha den?

Nej nu ska jag fixa frulle, ciao!


GAMMAL GODING

Nu är jag hemma igen. Det blev en filmkväll med Tess (något som jag inte har haft på år och dar!!). Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv halva natten. Så hare så himla GÖTT! :D


 

 


RSS 2.0